Новите супермодерни тоалетни на Пловдив вече работят. Към момента две съоръжения

...
Новите супермодерни тоалетни на Пловдив вече работят. Към момента две съоръжения
Коментари Харесай

Модерните тоалетни вече работят, ето какво трябва да знаете за тях

Новите супермодерни тоалетни на Пловдив вече работят. Към момента две уреди са инсталирани на ул. " Железарска ".  Plovdiv24.bg беседва на място с координаторът от Оперативна програма " Чистота "  Онник Агопян.

Тоалетните работят с монети от 10, 20 и 50 стотинки, както и с монети от 1 лев, не връщат ресто. Когато помещението е свободно, свети зелена светлина, описа той.

За пенсионери, инвалиди и майски с деца до 6 години използването им е гратис, за тях има звънец за уведомяване и при натискането му идва чиновник, който отключва тоалетната. Съоръженията са снабдени още със SOS бутон. Той, обаче, не трябва да се бърка с бутона за излаз, инсталиран в долния десен ъгъл на помещението. След всеки човек пък цялото помещение се самопочиства, дезинфекцира и изсушава. 

Още една добра вест - тоалетните може да се употребяват непрекъснато, всеки ден, без отмора. Всичко за механизма им на работа, какво още би трябвало да знаят пловдивчани, решили да се възползват от екстрите - вижте в специфичния репортаж на Plovdiv24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР